Fietsen

Racefietsen

Of je nu gaat wielrennen in het weekend of op die mooie zomeravond. Bij een racefiets zijn twee zaken van belang: de luchtweerstand en het gewicht. Bij een racefiets worden beide zo laag mogelijk gemaakt voor maximale snelheid. Een wielrenfiets of racefiets koopt u niet elke dag. Een racefiets kan al snel duur worden maar een goedkope racefiets kopen is mogelijk. Dus waar let u op? Allereerst is de juiste framemaat van de racefiets belangrijk, anders fietst u sowieso niet lekker en kan u zelfs klachten krijgen. De framehoogte is afhankelijk van uw lichaamslengte en berekenen we graag voor u.

Meer over onze racefietsen

Elektrische fietsen

Een elektrische fiets moet vooral betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij uitsluitend alleen de topmerken die garant staan voor kwaliteit en zorgeloos uren fiets plezier. In onze fietsenwinkel vindt u de elektrische fietsen van Specialized, Riese & Müller, Klever en Ellio. Kom ze gerust maar eens bekijken.

Meer over onze Elektrische fietsen

Speed pedelec 45km/u

Een Speed Pedelec heeft de uiterlijke trekken van elektrische fiets maar heeft meer snelheid en biedt minstens zoveel rijcomfort en rijplezier. Het is de perfecte fiets voor woon-werkverkeer. Een gewone e-bike geeft trapondersteuning tot een snelheid van maximaal 25 km/u. Een Speed Pedelec of speedbike is een super snelle elektrische fiets met een trapondersteuning tot maar liefst 45 km/u.

Meer over onze Speed pedelec 45km/u

Mountainbikes

Presteren op elk terrein. Met een mountainbike gaat u in het weekend het bos in en doordeweeks rijdt u ermee naar het werk. Kies uit een hardtail of full suspension mountainbike. Voor elk avontuur een perfecte MTB Steile beklimmingen, snelle afdalingen, ruige parcoursen. Mountainbiken is technischer en avontuurlijker dan gewoon fietsen. Of u net begint met mountainbiken of een doorgewinterde MTB fiets expert bent, of u een hardtail mountainbike of een full-suspension mountainbike zoekt, van duurder tot goedkope mountainbikes, u vindt hier altijd wat u zoekt.

Meer over onze Mountainbikes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x