Elektrische fietsen

Een elektrische fiets koop je niet zomaar !

In onze Bike Planet Sport-winkel in Mechelen hebben wij steeds een compleet assortiment elektrische fietsen. Een elektrische stadsfiets, of tourfiets maar ook elektrische mountainbikes.

Een elektrische fiets kopen doe je niet zomaar. Het is goed om eerst te bekijken welke eisen je aan de fiets stelt. Heb je de voorkeur voor een bepaald merk? Welke type motor past het beste bij jou toekomstig gebruik?

De aanschaf van een elektrische fiets begint in onze showroom. Samen gaan we bekijken welke type fiets het beste bij u past. U kunt dan via een proefrit zelf ondervinden wat voor u het prettigst en comfortabelst is.

Onze merken van Elektrische Fietsen:

Wij hebben de volgende merken E-Bikes in onze showroom staan, Specialized, Riese & Müller, Klever en Ellio. Stuk voor stuk topmerken die voor comfortabel en lang fiets plezier garant staan.

In diverse prijsklassen kunt u bij ons een elektrische fiets kopen. De prijs van een E-Bike wordt uiteraard mede bepaald door het merk, type en vermogen van de motor maar ook het type accu en het vermogen van de accu, Uiteraard hebben de gebruikte materialen van de fiets zelf een invloed op de aankoopprijs .

Elektrische fietsen en hun motoren:

Het belangrijkste aan de elektrische fiets is de accu en de motor. Maar waar moet je nu op letten? Het is goed om te weten dat er verschillende type motoren zijn. Je hebt de Voorwielmotor, Middenmotor en de Achterwielmotor. Elke type motor heeft voordelen maar ook nadelen.

Wij van Bike Planet Sport gaan samen met u kijken wat het beste bij u past. Dit is sterk afhankelijk waarvoor u de elektrische fiets wilt gebruiken en welke afstanden u wilt gaan fietsen.


Elektrische fietsen

Racefietsen

Of je nu gaat wielrennen in het weekend of op die mooie zomeravond. Bij een racefiets zijn twee zaken van belang: de luchtweerstand en het gewicht. Bij een racefiets worden beide zo laag mogelijk gemaakt voor maximale snelheid. Een wielrenfiets of racefiets koopt u niet elke dag. Een racefiets kan al snel duur worden maar een goedkope racefiets kopen is mogelijk. Dus waar let u op? Allereerst is de juiste framemaat van de racefiets belangrijk, anders fietst u sowieso niet lekker en kan u zelfs klachten krijgen. De framehoogte is afhankelijk van uw lichaamslengte en berekenen we graag voor u.

Meer over onze racefietsen

Speed pedelec 45km/u

Een Speed Pedelec heeft de uiterlijke trekken van elektrische fiets maar heeft meer snelheid en biedt minstens zoveel rijcomfort en rijplezier. Het is de perfecte fiets voor woon-werkverkeer. Een gewone e-bike geeft trapondersteuning tot een snelheid van maximaal 25 km/u. Een Speed Pedelec of speedbike is een super snelle elektrische fiets met een trapondersteuning tot maar liefst 45 km/u.

Meer over onze Speed pedelec 45km/u

Mountainbikes

Presteren op elk terrein. Met een mountainbike gaat u in het weekend het bos in en doordeweeks rijdt u ermee naar het werk. Kies uit een hardtail of full suspension mountainbike. Voor elk avontuur een perfecte MTB Steile beklimmingen, snelle afdalingen, ruige parcoursen. Mountainbiken is technischer en avontuurlijker dan gewoon fietsen. Of u net begint met mountainbiken of een doorgewinterde MTB fiets expert bent, of u een hardtail mountainbike of een full-suspension mountainbike zoekt, van duurder tot goedkope mountainbikes, u vindt hier altijd wat u zoekt.

Meer over onze Mountainbikes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x