Onderhoud & Herstelling

Reparaties en onderhoud

Bike Planet Sport beschikt over een ruime en professionele werkplaats. Bij ons kunt u terecht voor zowel onderhoud als reparatie. Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technieken. Ook beschikken wij over de nodige apparatuur voor het meten en herstellen van elektrische fietsen.

Voor alle reparaties kunt u het beste even een afspraak maken door bij ons in de winkel langs te komen, door te bellen of even te mailen.

Wij kunnen ook eerst een prijsopgave voor uw fiets maken en aan de hand daarvan samen met u bepalen wat er aan uw fiets moet gebeuren.

Het komt voor, wegens enorme drukte, dat de wachttijden wat langer kunnen zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Dankzij onze handige sms-service ben je meteen op de hoogte van je fietsherstelling. Wil je toch liever gebeld worden? Uiteraard is dat geen probleem voor ons.

Elke herstelling wordt opgeslagen in ons systeem, zodat we later perfect kunnen zien wanneer er reeds door ons aan uw fiets gewerkt is en wat we eraan gedaan hebben. Aan de hand van deze historiek kunnen eventuele problemen goed opgevolgd worden.Onderhoud & Herstelling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x