Shimano Service Center


Service en onderhoud

Regulier onderhoud is de sleutel tot het vermijden van problemen als je fietst, op weg van en naar het werk of tijdens een ontspannen rit. Het voorkomt ook onverwachte en onnodige servicekosten. Regelmatig onderhoud door getrainde professionals vergroot de levensduur van je fiets en zorgt voor extra fietsplezier.

Diagnose en reparatie

Hoor je een vreemd geluid of heb je het gevoel dat er iets mis is met je derailleur of ketting? Of misschien moeten je remmen worden gerepareerd? Onze technici staan voor je klaar.

Upgrade en vervanging

We weten hoe belangrijk het is om je goed te voelen op je fiets. Soms kan een kleine verandering een groot verschil maken en de prestaties van je fiets aanzienlijk verbeteren. Onze specialisten kunnen je fiets aanpassen of onderdelen upgraden om te kunnen voldoen aan jouw unieke behoeften. Klaar om je fiets naar een hoger niveau te tillen?


Wij zorgen ervoor dat uw fiets in perfecte conditie is !

✔ Getrainde en gecertificeerde fietstechnici

✔ De nieuwste Shimano-technologie

✔ Originele Shimano-onderdelenControle E-bike

E-bikes hebben de speciale zorg van onze Shimano-getrainde technici nodig. We kunnen firmware controleren en updaten of de prestaties van de batterij van jouw e-bike testen. En omdat e-bikes sneller zijn dan traditionele fietsen, verslijten de remmen meestal sneller. Ook die kunnen we voor je controleren.

Vakantieservice

Dezelfde vertrouwde service in heel Europa. Heeft je fiets een beetje zorg nodig terwijl je probeert de bergen bij het Gardameer te temmen? Hoorde je een vreemd geluid toen je bezig was aan de afdaling van de Mont Ventoux? Ga naar het dichtstbijzijnde Shimano Service Center en geniet van de kwaliteit en service die je van ons ook gewend bent.

Professioneel advies

Vragen over jouw fiets of over fietsonderhoud? Wij geven het beste advies. Wij weten alles over Shimano-fietsen en de laatste technologieën. We staan altijd voor je klaar met de antwoorden op je vragen.


Shimano Service Center

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x